Wednesday, April 2, 2014

Bags...........

Wednesday: Bags


BB...siap untuk delivery





Summer Collection.....in progress






McK




18 comments:

  1. I just don't understand women and bags. Don't get me wrong, I am a woman myself, but I just don't get it. Bags and shoes. Why do you need so many of them?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, me pun tak kaki bag sgt...tapi dah buat sendiri ni.....

      naluri wanita la ...kan di kata wanita ada 9 nafsu...:))

      Delete
  2. Replies
    1. Tak semua seni yang makcik pandai Nieda...

      Delete
  3. aaa..
    Summer in Tanjong!!

    Kak
    Kita nak mai Tanjong 25 hb
    Kekonon Konferens lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Summer summer...

      haha,wokeh selamat datang. Insyallah sampai hari ni i okay.

      Roger roger ya :))

      Delete
  4. Assalamualaikum

    berapa rege bag itu?
    Kalau nak tempah pesen lain boleh ke?

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum

    berapa rege bag itu?
    Kalau nak tempah pesen lain boleh ke?

    Tadi lupa tinggal nama.
    Azian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Azian,

      Boleh tempah...kena tengok jugak pesen mana...boleh check my label kat tepi tu.."Bags/purses"
      pm @ FB - khadijah puteh

      email khadijah.puteh@gmail.com

      Delete
  6. beg laki2 makcik ada buat dak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beg laki2 tu besaq scopenya amin.
      makcik buat juga utk kawan2 son1 yang mau bag sama mcm dia ....bag kecik yg dia nak letak camera asalnya...

      Delete
  7. Hi MCK, wow... all your bags look really beautiful and impressive. Excellent work, very neat. You're good. :))

    Have a nice day.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Amelia. Just like to see all these fabrics and patterns...they just turn me on.

      You take care......:)

      Delete
  8. Assalam

    Hi... comel comel belaka bag tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam mamawana....comey Mcm tuannya..hahahh

      Delete
  9. berapa rm ye summer colection tu ?

    ReplyDelete