Sunday, January 21, 2018

Alaaaaahai...

Dua hari ni adalah hari menunggu......
Anak2 sedara dari KL datang..... "jalan jalan cari makan" kata mereka.
Mak aih, memang betul pun, makan tak henti, serius.
Dia orang breakfast, balik relax kasi keladak dalam perut tu turun/keluar.... Keluar semula for another food search....

Masa dia org tunggu "makanan turun kebawah", agak mengambil masa, so that is my idle time.... And makcik ni agak stress kalau "idle", so i started looking back at my blog's old postings...

Okay, i rindu nak update okay...

Tunggu mood? Haish bila mood nak mai?

Tunggu rajin? Bila tu nak rajin..

Tungguuuuu.


Gambar tak bersangkut dengan cerita.... Captured semalam.... Condiments untuk Leng Chee Kang Penang style

Love

McK



5 comments:

  1. Tulislah...nanti kakcik baca dan komen... :)

    ReplyDelete
  2. Mood tak kan dtg kalau di tunggu... lagi di tunggu lagi dia pi jauh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lah sweetie.....hehehe...bila mood ada, computer pulak jauh...

      Delete