Monday, February 18, 2019

Sudah macam chipsmore......

Kejap ada lamaaaaa hilang.

Salah satu sebabnya ialah malas lah......nak cakap tak ada masa tu bohonglah.

Masa tu ada cuma  tak reti nak urus kannnn.

Satu lagi yang agak masalah ialah computer. Computer cap epal makcik version lama, dah obsolete...nak masuk blog dah susah...jadinya makin lah payah nak "berurusan".
Nak beli baru tak berbaloi lah, hanya nak update blog saja kan.

Lain lain hal makcik guna handphone saja lani.....cuma kecik lah screen dia....

This is a comeback. Insyallah akan ada update lepas ni.

Done membebel......

Eh, btw sekarang ni blog pun dah sunyi sepi, kawan2 pun dah stop berblog jadi kurang meriah dah.

Tapi makcik harap boleh terus berblog sebab, bila tengok balik entry lama.....segalanya segar kembali. Dah macam diary kan, never mind if orang tak baca, at least i have something to look back to when i miss the "old" days



Gambar ni la yang appear in my first entry, many years ago.
Sejak itu i make many friends....they come and go but some still stay until today...
Ada yang physically"in-contact", ada yang hanya dialam maya.



Ok. Bye. Sapa yang baca ni sila lah say hi ya....

16 comments:

  1. Hi makcik..

    Dah lama jadi reader blog makcikkantin tapi mcm tak pernah say hi..hehe..betul, we write to keep the memories to ourselves..saya pun dah hilang mojo nak blogging sebab ramai bloggers dah pindah ke Instagram..tengah kumpul kerajinan nak mula menulis semula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sayang jadi reader blog yg dah lama tidurrrrr. Insyallah mai lah kita sama2 merajinkan diri update blog ya

      Delete
  2. assalamualaikum..

    Hi McK..how have you been?? InsyaAllah i pun nak buat comeback...tengah edit layout tapi ntah bila nak siap..kena ambil mood and masa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi blu, i am fine. Tq. Meh la kita pakat ambik mood sorang sikit... Moga lebih rajin la update blog ni ya

      Delete
  3. Hai McK. Samalah kita jadi chipsmore. Pun masalah my lappy dah 'pengsan'.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sweetie, betul lah macam2 masalah... Malas, computer obsolete, idea tak dak.. Kannnn. Tak pa, nak cuba paksa rajinkan diri ni.

      Delete
  4. hi McK..salam kenal dari www.umifuzy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi fuzy, salam kenal. Terima kasih singgah pondok yang "cerah gelap cerah gelap" ni ya :))

      Delete