Friday, March 11, 2011

Sembang Jumaat

Lepas brunch tadi, tengok sekejap cerita ni....


ada kot 10 minit, i started thinking

Good to be them .........

Jatuh dari plane, hero ngan heroin lah...

Tercerai, tup tup boleh 'bersatu' balik - kat udara you, fantastik!

Jatuh pun, dengan tangkasnya terpacak atas dua kaki (tak tergeliat ponnnn)

Kalau tergolek pun ala ala manja gitu

Lari lari lawan lawan, masih segak bergaya

Jalan lenggang kangkung....tup tup

Dah pakai baju baru.....best kan?

Taklah macam kita, bila nak travel

terhegeh hegeh bawak bag........

Ya, in less than 2 hours, I'll be travelling down south again.....

Pastilah dengan terhegeh hegehnya bawak bag.....

James Bondddd, come help me!

Don't mind to be da Bond dumb blonde ( :-D )


Hah, jangan nak ngada ngada......kata pakcik (his new toy)

Kembalilah makcik ke alam realiti..........


Bismilahirrahmanirrahim...

Ilham dari sini dan sinun

To do list yang masih tak TER-to-do.....

- clean up my blog
- link friends yang dah lama kat 'bookmark'

Haishhhhh,

10 comments:

  1. oh pakcik ada action figure ironman~saya jeles~~

    ReplyDelete
  2. polkadot!! cantik..

    James Bond kena sentiasa macho..kira OK lah bila Craig Daniel pegang watak JB..kalau aktor2 sebelum ni..mesti nak kacak 24jam aja..craig daniel ada jugak babak yg dia comot

    ReplyDelete
  3. ya bujal...yg tu Mark 3 katanya. nak jeles lagi? dia juga ada satu war machine dan sudah book mark 6. jangan tanya daku sbb makcik tak kenal deme tu semua.

    ReplyDelete
  4. DZ,
    mck amat teruja dgn polkadot tu.....

    James Bond...semestinya gagah, hensem, sudah kena tembak pon lagi boleh lari, lompat, lawan....pandai depa khayalkan kita.

    ReplyDelete
  5. satu bag tudung, satu bag baju kurung dgn blouse dgn seluar, satu bag kasut.. hehehehe..

    kalau dah kena outstation, benda alah baju-baju ni la bab yg paling malas.. james bond tak yah pikir pun, tapi baju tetap cantek.. ehhehe

    ReplyDelete
  6. tu la pasai kan cik lupark, jeles dgn mr n ms bond.
    kalau boleh nak travel, bawak almari terus, senang pilih apa nak pakai....he he alamat kena beli lori kontena laaaa.

    ReplyDelete
  7. jatuh dari plane..
    tergolek sana sini..
    rambut totap menten!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. I love the colors. So sweet...

    ReplyDelete
  9. best kan, kalau gi jalan xyah packing & unpacking .. senang keroje ..
    mck pon dah mendot dot ek... cantik ..

    ReplyDelete