Thursday, July 19, 2012

Lama dah tak tengok.....


Orang passing passing award ni.

Kali ni makcik dapat dari jauh nunnnn di negara yang tengah sibuk nak ber-olimpik.

Terima kasih Ayu  kerana ingat pada makcik ya.








What is your favourite dessert?
Serawa keladi; lemak2 manis hmmmm

When you're upset, what do you do?
Upset kecik = relax gelak je...
Upset besaq = Nangis lah nangis

What was your favourite pet?
Dulu Chot the rabbit, now no more

What do you prefer to wear, black or white?
Black laaa

What is your biggest fear?
Doa tak diterima.....
but i think my BIGGEST is ulat laaa...all those creepy crawlie

What is perfection to you?
Satisfaction 
when we are satisfied with anything, everything seem to be perfect

What is your attitude mostly?
ish ish....biar lah rahsia...auwww

What is your guilty pleasure?
Shop...& later realized i don't really need it






Dan seperti biasa la, tak aci la kalau tak share kebahagiaan ni kan? Orang lelaki jarang nak ambik pot dengan award ni tapi makcik suka singgah ke teratak mereka juga sebab cerita mereka contain all the spices....masam masin manis pahit....Makcik baca semua entry 'my Penglipur Lara" tu..semua pun best, silalah ambik award ni balik rumah ye.....yang kat bawah ni pun...........tak ambik pun tak apa.....


- DZz
- KOG
- TTM
- Ijan
- Yat








1 comment:

  1. Try comment sendiri...nak tgk how difficult it is

    ReplyDelete