Tuesday, June 10, 2014

Lumrah Alam.............

Salam tuesday :).

Masa mck nak hadap computer agak terhad .....

Tapi ada peluang, ada ja internet di tempat 'berlabuh' insyallah, akan ku BW.

Agak rindu dengan kawan2 maya.............

Salam rindu.......


The givers and the takers..........







Di alam nyata......ada juga sebaliknya.....

Apa pun, we need one another..........:)



McK





20 comments:

  1. alamak saya single tapi macam married je rupa haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, that's a sign of prosperity my dear :)

      Delete
  2. McK, hang buat cheq ketawa pecah perut... apa sajalaaaah yang di minta oleh si isteri... sampai togel si suami... hahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, awat sweetie...suami cek macam mna? <)

      Delete
  3. hahahaha....lawak la pulak gambar tuh

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. rindu waktu muda ka...rindu makcik, hahaha

      Delete
  5. botak (kepala & poket) lepas kawin...hahaha

    ReplyDelete
  6. Hahaha!....betoi tu...cheq dulu selim nyelim tapi nah sekarang dh tembun sikit...
    But abang i tu pulak dulu punya lah kurus ni dh berisi sikit sejak dh kahwin dgn cheq walaupun pun duit dia dh cheq kebas semua! Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh...tu kira lain dah tu....menunjukan kesenangan berganda :)

      Delete
  7. salam berblog
    makcik kantin mana yek...sekolah ke? hahaha
    ni haa pakcik tukan kebun datang menjenguh hahahaha

    selamat berblog yek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kantin construction site hahahaha..TQ for dropping by pakcik tukang kebun! :)

      Delete
  8. Hi MC, love the single and married ayam. muaaahhhhh.....Thanks for sharing.

    Best regards.

    ReplyDelete