Friday, November 28, 2014

Menghitung Hari...................



.....adalah sebuah tajuk lagu........

Ada orang tau, ada yang tak tau, ada yang tak kisah pun...

22 Nov, makcik 2 lakibini (hamboihhh, kasaq bunyi noooo), dapat tiket utk concert Kris Dayanti.

Excited!



Jjbinks@son1 la bagi..........

Tiket ni......


Chewbacca@son2 tak dapat join sbb dia ada company function waktu yang sama....




gambar poster ambik dari
 https://www.facebook.com/krisdayantiliveinkl2014

nak lagi detail inside the hall, sila lihat sini....so near yet so far....dia ada message makcik, tapi makcik tak tengok fon sampai few hours later.....

Kesimpulan;

Suara Kris Dayanti sangat lah power......artis jemputan dia Hafiz Suip...ohhh, sangat lunak suaranya.
Anak Kris, Aurel juga sedap suaranya, walau tak sepower maknya lagi...

Artis surprise yang hadir malam tu.....Shiela Majid & CT.....nyanyi sikit ja, tapi huhhhh, best!


Ohhhhh, meh kita share sikit gambaq yang "killer" sungguh semalam :) :) :)



McK & Murtabak Man @ Hameediyah, Campbell St


McK



28 comments:

  1. Seronoknya dapat menonton secara langsung... :)

    ReplyDelete
  2. zaman acik muda2 memang acik peminat suara penyanyi dari seberang ni..sampai kan sekarang ada simpan lagu2 dalam pendrive

    ReplyDelete
    Replies
    1. mck minat...tapi tak lah hafal lagu dia.....

      Delete
  3. oh last week mcik kata ada kt puchong tu, dtg sini pergi tengok konsert ya....bestnya..

    ReplyDelete
  4. Oh ya...buku dah sampai, baru sat ni....terima kasih.

    ReplyDelete
  5. minat gak dengar lagu KD nie....tp setakat layan masa kuar kat radio masa tengah memandu kereta jer lah. hihihi

    ReplyDelete
  6. Wahhhh...bestnya McK... Sesekali melayan hati dengan lagu KD memang mengujakan.

    ReplyDelete
  7. sesekali dpt layan lagu power ....enjoy

    ReplyDelete
  8. cayalah McK dpt posing dgn mamak Hameediyah...hehe...murtabak depa still power mcm dulu dak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. murtabak???? mmg sedap lah pada yg pasar malam punya

      Delete
  9. killer sungguh gambo McK! nak gambo krisdayanti versi McK!!!

    ReplyDelete
  10. best tu.. tp katanya KD jatuh ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...gedebuk, tapi superstar...slamber je continue nyanyi

      Delete
  11. lain kali on kan 3G tu!!!!!!
    hahahahhaaaaaa

    ReplyDelete
  12. Assalam, terima kasih sudi keteratak bunda dan memahami situasi dan mendoakan kesihatan bunda...terharu sangat.

    Walaupun dalam mood istirehat bunda beransur singgah dan komen rambang keblog2 kalian...terima kasih sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila lah rehat secukupnya ya bunda...take care

      Delete
  13. Anak KD pun da ikut jejak langkah ibunya kan menjadi seorang penyanyi yang berbakat :)

    ReplyDelete