Monday, December 15, 2014

Boyz to men..........



2 Dec 2014....

Walau dah lambat, tapi menyimpan memori tu yang penting.....
Nak update awal, dok jalan sana sini, lepas tu data plan pulak habis...yang tu buat semua internet activity terbantut!



Chewbacca's Convocation.

Dah besar anak makbapak.

Dah nak masuk 4 bulan kerja, masih baru, banyak lagi nak belajar, nak discover.

Time flies, anak2 dah besar.



Tahniah my son2@chewbacca@bambam@adil yang dah tamat pengajian tempuh hari....

"....My last convo unless I decided to persue my masterlah..." cehhhh, statement dia.

Apa pun, student life mungkin dah over but actually there is no end to learning.

Welcome to the working world; a different kind of learning begins....


Time ni jubah dah return.....senyum 200% :)




Kalau setengah akan abadikan suasana bersejarah ni di studio berlatarkan "library-full-of-books"

Background macam ni la kan......



Kami pulak...........hmmmmm





Cam ni je.....


Sempoi dak...:)



Sekarang, bila nak cari masa bersama, mesti check schedule 3 orang!

Haishhhhh, how i missed those days yang bila man-of-d-house cuti ja, boleh pack and pi jalan...



The small version of now the big boy



Life is not about finding yourself. Life is about creating yourself 
~ George Bernard Shaw~


McK






16 comments:

  1. Assalamualaikum,
    UiTM shah alam ek?
    fuhhhhhh ambo pun pi konvo tang tu ...orang lain punya konvo tapi

    ReplyDelete
  2. Bila anak2 meningkat dewasa, kita mungkin akan kehilangan 'masa' mereka...

    ReplyDelete
  3. boleh letak kat header ni..
    chopp.. yang onyo mark geset go tu pun cantik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. do ingat ponnnnn...yg ayomat tu jadi header no

      Delete
  4. TAHNIAH! McK! Saat yang paling di tunggu-tunggu setiap student Univ dan mak pak jugak. Lebar senyumnya... Tentulah kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sweetie.....kalu depa tak sambung belajaq lepas ni, kira mck tak payah masuk dewan convo dah la

      Delete
  5. tahniah mcm & pakcik
    anak dah besar mck masih muda remaja....

    ReplyDelete
  6. salam kenal mck...

    iryantyahamad.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal....tq, nanti mck singgah rumah :)

      Delete
  7. Tahniah Mck and smart boy! Teringat masa zaman -zaman mcm ni..zaman bergelar pelajar. sekarang tiltle gelaran mama jelah..no title student more...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ya...we were there.......long ago, masa tu hanya org degree pakai jubah...sekarang, grad tadika pun jubah bagai :)

      Delete