Wednesday, August 26, 2015

Blog makcik belum berkubur......


Cuma kekangan masa saja yang membuat posting tak ada....

Insyallah, kita bersiaran bila "tangan" tangan makcik dah free sikit ya



McK







24 comments:

  1. Hi MCK, good to see you back in action. :))

    Have a nice day, regards.
    Amelia

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Amelia......
      can breathe a bit.....will be in action soon :)

      Delete
  2. Replies
    1. McK pun dah rinduuu sgt nak jengah rumah korang semua....

      Delete
  3. Hokeh! sibuk mengemas rumah lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya sweetie, kemas rumah dan siap utk majlis kawin anak

      Delete
  4. oo xper makcik kantin, blog bukanlah hakmilik kekal kann makcik., kannns ;D

    ReplyDelete
  5. kenapa macam ziarah kubor je ni?

    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haishhhh ankel ni.....kan situ tulis..."brlum kubur..."

      Delete
  6. Hello Makcik, Selamat hari Raya Aidil Adha.
    How's the new kitchen or reno? Semua da siap?
    Today our 1st day of Autumn....da la pokok ta'lama tukar warna daun.
    You have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Lee, tq. Reno suda habis, kemas rumah yg belum habis.
      Have a wonderful autumn friend

      Delete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  8. salam makcik, selamat menyambut menantu, semoga dipermudahkan., aminn

    ReplyDelete
  9. Tak lama lagi dapat title nenek le tu..!

    (Maaf ya tak sempat hadir... masa mencemburui kita...)

    ReplyDelete