Tuesday, August 7, 2012

HBD

Alhamdulillah.


I am another year older 2 days ago. Initial 'dealing' (ceh siap ada deal lagi) was no need to buy anything.

Tapi pakcik being pakcik, the unpredictable man, bought something jugak




The trio





Pakcik mau kasi makcik cekang....




eh eh eh pakcik,  i dah kedut ke? 

nasib baik dia tak hadiah seterika kan?? :)))





Anak kasi yg ni...
(gambar ihsan fb)




apa juadah berbuka hari ni?......Ahhhhh kita cerita esok lah





18 comments:

  1. HAPPY BELATED BIRTHDAY MK !!

    mmuahhhhhhhhh!!

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Makcik! MOga sihat walafiat, bahagia & diberkati Allah sentiasa :)

    ReplyDelete
  3. buah delima kaaa... happy belated birthday mck, stay cheerful! semoga dirahmati allah :)

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday makcik :)

    cekang tu tegang eh? ekekekeke..
    Botox aja ...ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq DZ. ya cekang adalah tegang...tak brani botox takut jadi serupa kak mah

      Delete
  5. happy belated birthday.... saya ada kawan office pun gelarannya makcikkantin, ingatkan kat office jer rupanya jumpa gak kat blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq MP. Makcik pun dulu ingat makcik sorang jer...rupanya kat opis pun ada ye? Kirim salam lah kat mck tu :))

      Delete
  6. hepi belated makcikkantin tuuu.. agak2 harijadi pakcik nnti makcik nk bg hadiah surprise apa pulokkk.. ehhheee

    ReplyDelete
  7. Tq. Bd pakcik x boleh buat surprise, satgi kita yg terkejut....so suruh dia pilih, makcik "bayar" je :)))

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday makcikkantin, bes kan dapat hadiah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq SvS, nama pun hadiah, mesti lah suke4 kan?

      Delete
  9. happy belated b/day makcik.... smg pjg umur murah rezeki & bahagia hingga ke syurga... (cayalah pak cik .. romantik selalu... heheh)

    ReplyDelete
  10. selamt hari jadi...moga mc.k senantiasa dalam rahmat Allah. Insyaallah...

    ReplyDelete