Tuesday, August 27, 2013

Limited edition.....


Kau Ada?

Lamanya senyap...nak cerita pun belum ada 'mood' .

Sementara menunggu gambar2 and 'mood' tiba, kita layan je lah

Kenapa edition untuk tahun2 1960, 1980 dan 2000-2011 tak ada tidak lah makcik tahu.








TQ Nas, ie if you are reading this blog lah











McK


28 comments:

  1. makcik, masa masuk larian milo breakfast haritu, saya dpt satu koleksi. tapi taksure yg tahun bila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, dah ingat cawan sy yg gambar berlari tu..

      Delete
  2. Aina ada dua tapi tak ingat tahun berapa punya!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Makcik dapat free..jadi tak taulah lain cara nak dpt ni

      Delete
  4. Hihihi... Memang tak de la makcik..... Saya ada gelas mekdi sajorrr... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya amin....rumah makcik gelas mekdi pun memacam kaler....free punya jugak...(tak adalah free mana pon..kena bli beger jugak kan)

      Delete
  5. limited edition sayang pula nak guna

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh makcik guna semuanya...tak ada simpan2

      Delete
  6. Mug Nescefe saya ada..Milo takda...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. makcik pun ada mug neskepe..merah punya....yg ni baru dapat

      Delete
  7. makcik, saya pengumpul mug free souvinier aja. kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. makcik pun. yang ni..orang lain dapat satu je tau...makcik dapat semua empat edition....muka welfare kot nuu...:)))

      Delete
  8. salam,

    mama pun kumpul benda ni. hehe guna harian utk anak beranak lagi.

    ReplyDelete
  9. Salam. Maafkan ckLah ya McK. Sepanjang Ramadhan memang ckLah tutup blog kerana keadaan tak mengizinkan. Terima kasih atas ziarah ke Sanggar ckLah! ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa...cuma mula ingat dah tak nak kawan :))

      Delete
  10. Salam. Maafkan ckLah ya McK. Sepanjang Ramadhan memang ckLah tutup blog kerana keadaan tak mengizinkan. Terima kasih atas ziarah ke Sanggar ckLah! ^-^

    ReplyDelete
  11. dari kecik sampai dah beranak pon milo sentiasa di hati...

    ReplyDelete