Thursday, May 8, 2014

Apo nak di kato..........


Dua dua pun sudah kehabisan........

ni pun pinjam ihsan pakcik punya hotspot......








Lepas seploh haribulan le kita story na........ni guna henfon...mak aih kecik sangat screen n kibod....tak padan ngan jari gumuks ni

12 comments:

  1. makcik...xyah guna beruk band, mmg mcmtu selalu kehabisan data.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu guna streamyx...then tukar...hmmmnm

      Delete
  2. tengok jauh mcm mesin penimbang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betulllll...jarum merah siap gedik gedik lagi...

      Delete
  3. still boleh surf tapi sangat siput kan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Tapi tersangattttt la siputnya

      Delete
    2. Saya punya lagi sempoi, 300MB aje. Hahahah.

      Cukup la buat syarat untuk wassaping di rumah waktu malam. Siang share wireless office.

      Delete
    3. Bila tgk usage...fb la paling banyak

      Delete
  4. Hello Makcik, ni la da lecheh, kan? Da overload penuh. Dua GB ta'banyak. Agak nya you have to get a bigger 5GB, and increase speed limit. Atau beli tu latest Samseng Glaxie S5?
    My Apple ada seribu GB sebab saya suka collect gambars and songs.

    I have close to half a million pictures from scenery, foods to ha ha, you tau la....baju aircon.
    Anyway, you have a great weekend, oh ya, sebelum saya lupa Makcik...have you thought of cycling around Penang Island? Should be fun....chari your gang....start pukul lima pagi...ha ha ha.
    When I was 16 years old, I cycled from KL to Malacca and back with a friend. Returned via Port Dickson. And those days tada h'way.
    Senang datang,
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha Lee,
      memang la leceh bila itu sign sudah appear dekat screen.....stress lagi, but normally, i am okay with the GB....saya ada itu Samseng G, tapi S4 punya...itu la sebab selalu habis GB, download laju laju semua pun d/load sampai lupa limit, hahahaha

      Oh, I am not that strong to cycle the whole island, considering places especially the bukits area, mati lorrrr..so far longest i ride is ~2hrs, itu terer punya cyclist finish in abt 2 hrs...if i go...5 hrs?? i end up sleep-cycling, hehehe

      You keep a smile always :))

      Delete
  5. hamboii..sampai habis data...banyak download movie ke ? hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah, heran sungguh...tak adanya donlod muvie. Kali ni kena monitor apa musababnya....dah 2 kali jadi ni... 3 hari jadi 'bengong' sat hahaha...harini 10 okay dah :))

      Delete