Wednesday, October 1, 2014

Just a Click away...........

Senangnya sekarang...........

Tak pi kedai pun boleh beli belah.....

Tak keluar rumah pun duit boleh susut.......

Klik klik keyboard.......tunggu lah posman.

















Yang ni 'hand' delivered...FOC.....TQ nieda....

29 sept 2014......jumpa Nieda



Ni dok tunggu Mr PosLaju.......sambal hitam pulak...

Haishhhh.....McK pun kena pikir, nak jual apa ni......

Fikir.....Fikir.....Fikir.......sambil garu kepala yang sememangnya gatal :)





McK



24 comments:

  1. saya pandai buat loom band tu..
    lai laii..
    mai oder dengan saya!!

    ReplyDelete
  2. teringin jugak nak biz2 ni..tapi tak tau nak mula dari mana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan.....tak tau nak juai apa....

      Delete
  3. loom band tu macam permainan getah kita masa kecik kan? tapi dulu ada satu warna jer..

    ReplyDelete
  4. Hi MCK, duduk rumah main click... click shopping very dangerous and contagious. LOL No doubt senang but tengok semua pun mau sebab much cheaper than buying from department stores...hahaha..... I baru click click beli duvet, bedsheets, kitchen towel. hahaha....

    MCK, you can sell your handbags online.

    Have a nice day, regards.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Amelia......my handbags tak sempat letak on line....
      1. production slow
      2. bulit-to-order
      3. if there are extra, will be taken by those who visits.

      keluar ke duduk rumah, money still flow out eh...:)

      rgds...cheers

      Delete
  5. Loom Band tu menjadi fenomena pada anak2.. hinggakan dak Nuha pun turut sibukkan diri berebut dengan kakaknya.. huhuhu..
    Tapi memang betul.. click sana.. click sini.. lepas tu tunggu je barang sampai kat depan rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loom Band yg ni pun makcik beli online nak support anak kawan (darjah 6) yang buat....mula beli 2 then lagi 10...nak bagi dia happy :)...

      Delete
  6. Makcik, bersedialah...sebab start minggu depan kot Megasales Online Se-Malaysia katanya...
    hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahaaahhhaaaaa, tak ade la makcik giler sampai gitu....tapiiiii sebenarnya, napsu tu mmg gilerrrr, hatije dok tahannnnnn..

      Delete
  7. mcm...besornya saya di sebelah mck yg comel tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ishhhh Nieda...you kat depan...dekat ngan kamera...yang tu je yg jadi elok...

      Delete
  8. Assalamualaikum,
    Teringin jugak nak jual apa-apa...tapi, tak reti nak meniaga lah huh u huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. moh ler kite pikir......murtabak raja tu pun ada buat online kan.....hebat otak depa

      Delete
  9. suatu masa dulu tak terpikir lak teknologi sampai mcm ari nie.... apa lah agaknya 20-30 tahun akan datang nanti yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok terpikir gak apa lagi innovation yang bakal ada...

      Delete
  10. bab klik2 ni yang jadi masalah hehehe gatal je tangan ni dok confirm order..
    shah siap pesan " ni abang tak keja jangan dok beli macam2 sangat" hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. klik jgn tak klik....alahhhhh abang tu mc, bukan benti keje....

      Delete
  11. Replies
    1. yezzaaaa....cek pun kaki beli online ke?

      Delete
  12. Hello Makcik, here's wishing you and family 'Selamat hari raya Haji' and best regards.
    Keep well,
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lee,
      Thank you. As usual we balik kampung for the day.My sons, they drove Kl-->Penang...took them triple the normal duration...heavy traffic, accidents along the way, rain...

      Cheers :)

      Delete