Monday, April 11, 2016

PM Please......



Ramai orang yang berniaga online sekarang, boleh look&shop melalui facebook and instagram.

Selalu bila "tauke kedai" tu letak iklan di FB/IG, akan disertailah dengan link untuk lihat product dengan lebih detail kan?

Atau pun akan di beritahu .."Pls WA 01xxxxxxx...for details/enquiry..."


Dah jelas, tapi perasan dak, ramai yang akan terus komen kat situ....

PM please...

Berapa harga ni?

Ada kaler biru??

Perasan tak???

Sikit annoying bila tengok macam ni.

Makcik pun bukan pakar  bab online ni, tapi kadang tu memang dah jelas di sebut;

Pls go to link (diberi) for details......masih lah tak berapa nak faham depa ni.

Makcik tak berjual online tapi pernah membeli...

Bila tengok komen2 macam ni......alaaaahai geram pun ada.

Hmmmm setakat geram saja la.........mungkin setengah link/explanation tu tak jelas gamaknya

Macam macam oiiii depa jual online.....kain, baju, tudung, kuih, jeruk, sambal, murtabak......sungguh enterprising depa ni semua......

Makcik: tengah fikir nak jual apa ya online?? any suggestion? Selain dari bag lah :)

             PM me please.....for suggestion :=D




Cuma hiasan...hasil carian maya...






McK




7 comments:

  1. Assalam McK. Saya paling tak suka beli online sebab kita kena PM PM peniaga. Kan senang kalau letak je terus ghegenya. Apapun adalah sebabnya depa soh kita PM kan.. Saya pun tak tau apa yang McK boleh juai... hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




      (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







      Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

      Delete
  2. Saya mmg tak pernah shopping online sebab saya kalau membeli mesti nak pegang2 dulu barang yang nak di beli tu. Lebih puas... lebih2 lagi kalau pakaian. Takut tak ngam saiz lepas tu nak buat penukaran, main post2 lagi... wat leceh.

    Apa yang McK nak jual? entah... hehehhe... sori den pun tak dapek nak bagi cadangan.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...singgah sebentar...
    Saya pernah juga beli online...setakat ni alhamdulillah...ok sahaja material kain dari web...tapi kalau dlm fb tak pernah lagi sebab malas nak pm2...

    ReplyDelete
  4. Hi MCK, how you doing? You can sell your limited addition handbag or the glycerin soap. You can sell those wedding door gift too.

    Ya, its really annoying and irritation when people sort of asking unnecessary questions when the term and condition already stated loud and clear. Cakap tak baik, macam tak gerti bahasa or tak baca cuma tengok gambar aje ... terus type PM please. :((

    Have a nice day, regards.
    Amelia

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete