Monday, November 25, 2019

Where is Sahom?

Planning ambik masa berbulan juga. Cari waktu sesuai untuk me-maksimakan kehadiran. Maklum memasing ada hal sendiri kan. 

Alhamdulillah, akhirnya impian jadi kenyataan.  

7 orang termasuk makcik melantik diri sendiri menjadi ahli jawatankuasa(kami panggil diri kami dayang embun) merangka program 3d2n kami....
Para ahli adalah ladies smspp7377. 23 orang yang dapat hadir. 

Keluarga juga dijemput. Planning di buat dari masa ke semasa, then put together seminggu sebelum hari kejadian... 

Pakat2 datang sendiri/carpool. 
1-3 nov 2019
Berkampunglah kami di Embun Resort, Kg Sahom. 

Malam 1: magrib berjemaah + tahlil ringkas

Susahnya haiii nak update entry guna handphone ni, upload gambaq pun dah jadi tunggang terbalik. Makanya kawan2, layan sajalah ya gambaq2 yang makcik upload ni... 
No sequence for proper story telling... Haishhh. 



malam 2. Lepas bergambaq ni.... Hmmmm karaoke sakan... Kami2 saja, no guys in room. 










Sikit pasal Embun Resort.
Terletak di Kg Sahom, Kampar, Perak. Boleh google/waze Sahom agro park resort. Sunyi, best.
Yang kami duduk adalah Embun Resort, dormlike, tiap bilik boleh maduk 3orang...ada bathroom.

Maaf makcik tak boleh tulis panjang... Stress oii guna fon,

-McK

7 comments:

  1. Seronoknya...

    Awat berbungkuih dengan surat khabar tu? :)

    ReplyDelete
  2. sonoknyer jumpa kawan2 lama.. sekolah rendah 73 79 tu kira sebaya makcik dgn wak nih.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Aduh wak... 73 tu masuk form 1...ada sama umur? :=D

    ReplyDelete
  4. Hi MCK, how you doing? Lama tak update, hihihi...Use handphone to blog memang susah sikit. /The resort look nice, quiet and peaceful.

    Have a nice day.

    ReplyDelete