Thursday, July 29, 2021

Bila MCO nak tamat?

MCO....since mac 2020...

lama dah kannnn


Makcik pun mana boleh dok saja.......lengoh dah nak goyang kaki

Hobi makcik selain tidoq, adalah memasak & menjahit. Pandai tu tak lah, tapi boleh la nak 
bangga sendiri :)).

Sebelum ni makcik banyak buat bag, ada yang di jual, selebihnya untuk guna sendiri, boleh rujuk pada entry lama makcik under label "bags & purses

Banyak remnants, sayang nak buang, jadinya berlambak juga kain2 remnants yang tunggu untuk di recycle


Pouch

Face Mask


Mixer/mug cover




 

coasters




Flower embroidery 
(yang ni beli, kita jahit je)

Lagi Coasters

Adalah few more projects yang tengah dibuat, nanti2 lah pulak kita update ye?

You all buat apa masa MCO panjangggggg ni? Bertabah lah. Ada yang ok, ada yang tak ok. 
Nak cakap apa pun tak tau dah.

Signing off

PS: nak minta maaf kat Sweetie, nak jawab komen tak boleh, entah apa sebab tak tau



McK
 

2 comments:

  1. cantik face mask tu.

    Yang ni (PS: nak minta maaf kat Sweetie, nak jawab komen tak boleh, entah apa sebab tak tau) check balik kat setting.

    ReplyDelete