Thursday, February 6, 2014

Corat Coret..................



Silence is golden................

But if too long, you are rotten.................

Or forgotten.............

Masa berlalu sangat pantas. Rasa macam baru buat entry, tau tau dah dekat setengah bulan tak update...

Nak "cuci cuci" makcikkantin.blogspot pun belum terlaksana lagi............

Dari 2013 dah masuk 2014......Januari dah menginjak Febuari..........

Haishhhhh........


Mesti la tiap hari ada aktiviti kan...............



latih minda.....






latih jari....



test oven........





test sewing machine....



tambah vitamin C....



Check if they keep up with standard




 apa ni?....tunggu....




Renew buku merah......ehhh..nak jalan??



Salam Sayang............:))




 McK 







20 comments:

  1. hehheeeeheee..
    baru baca tadi pasal a young Minah Kampung kat Lausanne kat Uncle Troy..
    nak kemana pulak nihh.... !!??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha itu satu memory....syok tempat tapi tak suka weather tu...pakcik kata dah nampak cam kerbau, banyak lapih sangat...:=D.

      Tidak la jauh...seberang tambak je...

      Delete
  2. hehehe....saya ingat saya sorang jer alami situasi sebegini....mungkin kebanyakkan kita dah sampai masa begini kut..... masa membataskan segalanya di tambah dengan perisa MALAS (itu saya jer)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perisa tu tak boleh banyak2...lemau nanti :)

      Delete
  3. assalamualaikum tuan umah.. jom singgah blog saya... http://rasmiaras.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Sy punya expired okt 2014.
    selamat berholiday, makcik..
    sy pernah nampak kek tu, atastu, susu ke cheese ya makcik..? sbb rasa dia manis. takut juga semata2 cheese, pengsan..zzzz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah holiday dekat bawah tu jee....

      kek tu atas cheese+susu+taburan cheese..cheesy yes....sedap tapi jgn habiskan sekali hadap...confirm pengsan!!! :)

      Delete
  5. amboi byknyeee xtvt.... suka sgt bab sewing tu. saya minat ngn sewing tapi ntah bila nk mula... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena mula baru boleh pasang gear tinggi seterusnya :)

      Delete
  6. rajin bebenor nya makcik saya sorang ni. pelbagai benda dilakukan. makcik nak fly? sebenier eh? hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macih...kadang rajin...kadang sebaliknya...:))

      sebinier? voley voley

      Delete
  7. Syok dpt jumpa McK! Moga silaturrahim terius terjalin.

    ReplyDelete