Tuesday, January 29, 2013

Kosong......

Pernah tak sesekali dalam hidup ni rasa macam kosongggggg ja.

Tak bermaya, sedih, pedih, letih...kira macam org kata monday blues la kot...ni tuesday pun blues apa hal kan?

You all pernah rasa kosong camni?




Kalau pi jumpa doktor nak bagitau sakit apa ye?

23 comments:

  1. Yg tu at least tak kosong makcik..ada jugak kapal lalu lintas depan tu...hihihih

    Pernah rasa kosong tu makcik...Tapi tu masa saya bujang la...kawan2 pun tak leh isi kekosongan tu..bila dah menikah ni, tak dan nak rasa kosong...hahahaa...

    Makcik rindu kat pakcik ka? Pakcik outstesen 3d 2n kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.......pakcik dah balik ke pangkuan makcik......

      Delete
  2. Replies
    1. Aik? Ingat ada anak kecik tak dan nak rasa kosong

      Delete
  3. Replies
    1. Ni agakagak growing old sindrome kot :))

      Delete
  4. Banyak kali juga kakcik merasai perasaan itu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kan kakcik......bila kosong tu buat apa pun tak kena

      Delete
  5. makcik, u tak kerja ofis kan? aci ke monday blues? hehe. on tuesday pulak tu! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu masa kerja v super sibuk, tak sempat nak monday blues....sebabnya our monday is still sunday in US jadinya tak ada gangguan mental.
      Bila dah dok rumah ni......lama2 blues dia mai la tak kira hari apa....

      Delete
  6. makcik. kdg2 sy rs mcmtu..agaknya sbb single lagi kot.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe cik 4f8....kawen cepat ye

      Delete
    2. kebuntuan idea cari calon ni.. *sigh

      Delete
  7. Najwa Latip ada lagu 'kosong' !!

    ReplyDelete
  8. Kalau dah kosong tu rasa nak nanges je, itu Aina lah.

    ReplyDelete
  9. Haha Aina ( I used to address u as jun), agaknya selalu bila tank ayaq mata penuh, sure jiwa kosong so tank tu ada reason nak overflow noooo :))

    ReplyDelete
  10. Hi Makcik, saya rasah kosong tada. Rasah perut kosong ada. Or bila isteri pergi holidays, hati kosong.
    Pocket kosong ada bila keluar rumah lupa wallet, ha ha ha.
    Any cycling today, Makcik? Di mana you cycle? Pusing Balik Pulau ke? Jaga speed limit, jangan laju, Makcik, ha ha ha.
    Have fun and keep well.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe Lee, itu rasa kosong kadang kadang ada datang juga......perut kosong ada juga...poket kosong? selalu hahahha

      i normally cycle when pakcik ada...jauh sikit during weekends. If I pusing Balik Pulau, ambulance have to come fetch me :)) those hilly area are hard for me, furthest so far is something like from the airport to penang road....

      have a good friday

      Delete
  11. sakit nk mintak MC 365 hari tu makcik..,

    pakcik tu buat malu je laa.., nape kasik makcik rasa kosong selalu jugakk.., uuHhuuu

    ReplyDelete
  12. MC 365? Laaaaaagi sakit. ni pun padan muka makcik kena tinggal lagi...hehe kosong lagi....

    ReplyDelete
  13. Salam MCK..awatnya kosong..??sian la pulak..

    ReplyDelete
  14. sekarang tak sempat rasa kosong la makcik..busy baca buku *konon2 rajin la*

    ReplyDelete