Tuesday, February 19, 2013

Calla Lily...

Bila tangan yang ber se-noi cuba ber se-ni...............







Silalah abaikan ke-tidak-licinan cake topping tu.


But i still want to credit myself....good try, quite a nice one though not perfect.

Masih banyak lagi nak kena belajar rupanya......

For majlis tunang anak kawan

25 comments:

  1. comey.. sy pun nak post juga satu entry masa belajar buat kek fondant,la.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Post ja 4f8...makcik tak pernah attend class fondant

      Delete
  2. tahniah makcik..okeh dah tu..cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq doc....makcik mengaku (perasan ni..) cantik cumanya masih banyak imperfection disitu.

      Delete
  3. wahhhhh..

    Berseni sungguh McK ni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe daku dan seni tak dapat dipisahkan....ayat power gremi award :))

      Delete
  4. Salam singgah
    Got ur blog fr.sweety...wah! u r quite creative ya...i pun teringin nk buat icing kek mcm tu...selain dpd chocolate icing. Bukan je creative at handwork...u pun kuat berbasikal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx liza for dropping by. Makcik minat buat ni semua jd walau x belajaq...serbu saja...kadang ok kandang tu hmmmm...

      Delete
  5. Salam McK

    Dulu saya suka banget dengan kek kek macam ni, sekarang macam dah slow..hehe.. apapun, hasil tangan McK cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zana, TQ.. frankly to me kek utk fondant ni lebih kepada deco luaran tu ja

      Delete
  6. salam McK
    saya ni silent reader blog makcik...tp kali ni tak tahan sbb tgk lily tu....salam kenal ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kena Syuhadah & terima kasih singgah sini. mck pun tertarik ngan bunga ni yg try buat tu

      Delete
  7. wahh McK...mun suke calla lily!! cantek la McK wat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ moon, yes cantik walau tak berapa nak perfect here and there...masih belajar

      Delete
  8. MCK..cantik ok!! no doubt about the touch..mck snetuh apa pun jadi..

    ReplyDelete
  9. ha x berseni???cantik gila ni makcik..dah leh jadi co-partner daddyZZ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. co-partner DZZ? eh dia guna plaster laaa :))

      Delete
  10. Berbakat sungguh! Tak pernah jumpa yang mcm ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, memula buat tu ingat ai sorang la saja yg buat...bila google...banyak

      Delete
  11. serious cantik! nnti my bday nk cake design sharks bole?hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sharks? haa sat nak kena pi tidoq...mimpi dulu camna rupa dia..hahaha

      Delete