Thursday, June 27, 2013

Sekadar ada...

Dekat seminggu jugak tak update blog ni.

Hari ni pun sekadar nak update ja....makcik masih okay

Penang hujan sikit, alhamdulillah, jerubu tiada, matahari pun tak nampak, mendung tapi okay....

Cuaca bertukar tukar...biasalah ...







cantik tak? my new bag...baru siap














kek...juga baru buat, kurang menyerlah, nak cuba lagi....



McK


39 comments:

  1. Coklat kekkkkk!!!!!!!!!! letak icecream on top dia!!! yum yum yum.....oH lupa lak, cute beg baru...BUT coklat kek tu lagi cuteeee!!!!!! hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa tu kek cekelat .......konon2 utk pakcik n mak mentua punya birthday la...

      Delete
  2. cntik beg! kek pun sedap....
    beg2 yg cntik dlm blog nie brapa harganya mck?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Price ranges with product......120 (pasport holder) - 200 250...350...camtu

      Delete
  3. kek tuuuuu.....tergoda dibuatnya. rajin betul MCK..kagum lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. First try tu siti...tepele-ot sana sini tu yg kurang puas hati

      Delete
  4. Beg dan kek - dua2nya cantik. :)

    Kakcik ni asyik la fikir tak mahu berblog lagi, tapi buat juga catatan tiap2 hari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tok sah stop la kakcik....ada time update ja....makcik pun kadang tak dak time jugak

      Delete
  5. Beg baru siap? Means? Buat sendiri atau tempah khas? Cantik la sangattttt...!

    ReplyDelete
  6. amboi..sedapnya kek McKantin....nyum..nyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyum nyum...jemput lah makan-maya..:)

      Delete
  7. Kita nak tempah satu boleh?

    Bila free kasi tau.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum makcik.

    Amboi sedapnya nampak Russian black and white cake tu. Cantik macam tu pun dikatakan kurang menyerlah lagi ? Hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Topping dia tidak smooth la alia, tu yg kurang puas tu....my first try

      Delete
  9. <--- follower baru. Saja nak tinggalkan komen. Salam perkenalan Makcik :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal asraf, terima kasih.....makcik dah cuba cari site asraf 2 3 hari sudah tapi tak ada pun...asraf ada blog?

      Delete
    2. http://asraffjamaludin.blogspot.com/

      Jemput la singgah blog saya yer. Dah tak berapa aktif dah...

      Delete
  10. cantiknya beg tu ! beli kat mana kak

    ReplyDelete
  11. Kat sini hari ni ok.. cerah ceria..

    Buat sendiri ka beg tu... kagumnya....

    Kek macam tu kata tak ok... kalau makchaq dah ok sangat tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya mak caq bag tu makcik buat sendiri.....

      Kek tu ok cuma topping dia tak smooth, masih tak sempurna sana sini

      Delete
  12. dah ada empunyakah beg itu...??

    ReplyDelete
  13. dua-dua benda adalah mengiurkan...mck..apa khabar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makcik sihat sally.....sally dah ok?

      Delete
    2. MCk..ok gitu-gitu..jenis ketegaq skit..hehhe makan masa nak mujuk bagai..

      Delete
  14. Salam
    Makcik hebat!
    Mana beli kain /kanvas utk beg2 tu. Selalu yg ditayang tu cantik2


    mamaju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. Beli kat org yg jual barang2 camni tp bukan kedai.

      Delete
  15. Ya Rabbi....kek tu mengancam sungguh makcik oooooooo....

    Kat mana makcik dpt kan material kulit utk buat bag tu yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. makcik beli from someone....yg ni linen

      Delete
    2. makcik beli from someone....yg ni linen

      Delete
  16. Makcik....kalau saya nak custom made handbag...nak bagi present kat Fiza...guna tema tulips...makcik bleh buat tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh. Masalahnya cuma nk dptkan tulips tu....nti if I dpt I tell u ok

      Delete
  17. Salam kenal Makcik Kantin,
    I selalu baca ur blog..suka....dan suka jugak tgk beg2 yang makcik kantin jahit. Cantik!...beg kat post ni cantik...
    I berminat nak tempah beg dgn makcik kantin...boleh saya dapatkan email makcik kantin tak utk urusan pengorderan?
    Terima kasih.
    -asilah-

    ReplyDelete