Tuesday, July 1, 2014

Heels and Hats = Bags!

Harini dah masuk 3 hari kita menjalani ibadah puasa......

Senang sebab makan cuma, sekali (berbuka) or dua kali (sahur) sahaja, cuma  fikir nak masak apa tu yang sikit pening.......sikit ja.....

Masak apa harini untuk berbuka?

Lama dah tak update so kita tengok bag sajalah nooooo





Awaiting delivery.....




Yang ni tuan tanah punya......








McK


20 comments:

  1. Selamat menyambut Ramadhan..n dapatkan promosi handbag hebat di perayaan Aidilfitri ini..hahahahahahah cm iklan la pulak.!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iklan terbaik la bro...tq tq...hehehe salam ramadhan...

      Delete
  2. hehe...pikir nak masak satu hal. pikir nak makan lauk apa pun satu hal

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu....nak masak problem, nak makan pun masalah jugak....ngada2 kan perut ni :)

      Delete
  3. bila bulan posa pening nak masak apa .
    yg tuan tanah tu yg owsome

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah, masa siang, dok rasa lembu sekoq pon boleh habis, bila aan saja....hmmmm nan hado.....

      Delete
  4. Assalamualaikum Tuan Tanah,

    Bag Tuan Tanah yang mengancam kedaboom lagi terangkat kalau dijual berapa harganya?
    Terima kasih.

    zue

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halo cik anon...:)

      tuan tanah tak juai la bag tu.....jadi tok sah lah tanya harga na...hahahaha...adalah seratus dua....

      Delete
  5. kalau Tuan Tanah rasa nak buat beg , bercorak kemera.. habaq kat cheq ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wokeh...mmg tuan tanah dok cari pon...dua ketoi kat sini pun kaki kumira jugek :)

      Delete
    2. hahhaahaa..
      kim salam kat dua ketoi yang kat sana tu!!

      Delete
  6. Amboii, tuan tanah punya bag, lagi mengancam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe cap McK ja...bukan cap coach ka lc lv semua :)

      Delete
  7. beg kaler hitam semua takdak ka...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua hitam...tangkai merah...cun tu :)

      Delete
  8. Hello Makcik, those bags are really beautiful. And all under the brand name MCK....
    Maybe you should put them up for sale in Ebay? US $2000 each, and with, 'Individually handmade, no two alike'.
    You sure have a unique talent, Makcik. Good for you.
    Have fun and simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Lee,
      Yup no 2 are alike.....the McK's limited production :)
      Am quite occupied with orders now, kira sibukkkk lah kan, hahaha

      TQ for the compliment & you have a nice day...mau simpan lagu apa dalam hati??

      Delete
  9. Hi MCK, wow... cantiknya. Very impressive bags. You're very talented and creative. 2 thumbs up for you.

    Have a nice weekend.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Amelia,
      Glad to have you drop by.....thank you & have a nice day

      Delete
  10. Perghhhh tuan tanah nak beraya sakan nampak! Baju raya pun AUMMMMM jugak ke? Hehehe

    ReplyDelete