Thursday, September 5, 2013

breakfast...jom....

Sepatutnya nak gerak ke selatan.....kata subuh2 sapi'e...ni sapi'e pun dah tak dak....gajah pun dah balik,  tak gerak2 lagi...

Perut dah lapar....

Beli breakfast seberang jalan...

Meh makan :))










14 comments:

  1. Nak jalan2 pi mana pulak makcik?

    ReplyDelete
  2. sedapnya nampak kueyteow tu makcik.... semoga selamat perjalanan makcik ke selatan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes sedap amin...mai la penang....makcik dah sampai , alhamdulillah...nk jwb td lg tapi internet ni ......

      Delete
  3. ada urusan apa kah itu ke selatan sana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh makcik ada walimatul urus,, keluarga terdekat

      Delete
  4. salam kenal mak cik..saya follow mak cik..blog yang ringkas dan kemas..i like..(^_^)

    http://teacherbasariah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ teacher :)). Nak baca blog internet slow n tgk dari fon...nanti balik makcik lawat rumah teacher ye.....tq again

      Delete
  5. Replies
    1. sorry yang, i dah balik semalam laaaaa...next time insyallah...bila turun dgn tak ada ajenda

      Delete