Monday, December 7, 2015

She goes "Safari"....


Nak tunjuk hasil kerja tangan lah pulak hari ni...

Kawan dah book lama dah, baru sempat siapkan.

Dia nak guna pi "jalan jalan makan angin" hmmmm :)





Alwaysfull



McK





22 comments:

  1. Berapa lama mck nak siapkan beg tu...cm cantik je

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tumpu buat yg tu saja, 2 hari boleh siap, tapi selalunya lambat la, 1 wk, 2 wks or even months, ikut perkara2 yg patut didulukan

      Delete
  2. Cantik...

    mesti tahan lasak tu. :)

    ReplyDelete
  3. cunnn... !!! macam mcK jugak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makcik???? cun macam zebra tu ke atau deer tu?? :=D

      Delete
  4. waaa... cantik.. kretif la mck

    ReplyDelete
  5. cantik mcik, dah buka tempahan ker...nak satu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tempahan selalu buka....cuma masa delivery saja yang selalu.....

      Delete
  6. cantik mck...pandai mck cari corak menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ nieda.. nasib kadang ada corak menarik

      Delete
  7. Hi MCK, very nice handbags. You're very creative. Well done.

    Have a nice day, regards.
    Amelia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Amel, TQ, the fabric design definitely makes it more attractive

      Delete
  8. Wow... kagum dengan usaha kreatif camnih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kreativity & minat will come hand in hand ...kan :)

      Delete
  9. Replies
    1. TQ zana. fabrik design tu yg buat bag menonjol

      Delete