Sunday, October 27, 2013

Tengah dok kemas kini.....



Tapi masih boleh baca...

Yangtepi tepi tu saja......

dok kemas....


18 comments:

  1. Salam keriangan!
    Wah repair rumah ya?

    ReplyDelete
  2. Mck...acik tak pandai..anak buatkan..tapi yang buat acik lemah tu..bloglist pun hilang sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh, makcik buat sendiri la acik....mmmg tak pandai mana, tu yg tak berani nak ubah2 sgt..kang hilang semua nanti hmmmm parah.

      Delete
  3. Makcik. Sy g SOGO td. Nak cari Estee. Haah. sedap bau White Linen tu. Tapi sy beli Very Estee. Dia bg ygsample White Linen yg breeze. Seriously best bau dia.. TQ makcik bg pendpt ttg minyak wangi haritu.. Suka sgt..

    Ikhlas;
    4feet8

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh, yezzaaa....estee...makcik punya pun yg light breeze pure white linn...dah habis pun...dulu ada satu...dazzling silver, woody smell, mck suka sgt....i m sure you like tapi dah discontinue katanya.

      i think org2 yg lembut2 kasaq like us ni kurang sikit kalu floral smell ni kannn? :))

      Delete
  4. Hello Makcik, nak bersih kan blog ke? Ya, once awhile mesti upgrade. Makcik buat sendiri ke ada tu tiga handsome gentlemen tolong? Ha ha.
    So no cycling today?
    Anyway, have fun...
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Lee,

      Yes tengah sapu2 lantai....mau cat sikit kasi ceria...mau arrange bilik kasi cantik2, bagi sikit 'spanish' touch...hahahhaa...

      & no, those 3 gentlemen don't help, comment only hahaha...

      I cycle sunday, sebab weather cantik....saturday hujan.

      You prepare well for your freezing weather ya. Tak mau nanti dengar cherita..."itu Mr Lee Toronto suda jadi ice..." habis!!!

      Take care :)



      Delete
  5. Replies
    1. Tu lah satni nak gi kamdar cari kain langsir.....:))

      Delete
  6. Takpa makcik...stok gambar awesome pakcik banyak..senang nak buat header..hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakcik mmg suka kalau makcik ltak gambar dia....tapi gambar header dia dah bagi tau..."letak gambar family tau..." eh eh kannn blog kita punya , syarat dia letak :))

      Delete
  7. Replies
    1. Tampal yang bocor, buang yang tak boleh guna lagi....gitu2 laaa...

      Delete
  8. salam perkenalan datri ida
    jemptu singgah blgo ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no 110

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal ida...TQ for following. :)

      Delete
  9. sapu segala blog yang dah bersawang kat tepi tu!!

    ReplyDelete