Wednesday, September 3, 2014

Hybrid..........

Kemajuan teknoloji ni pun kadang dah sampai satu tahap...tepu???.......saturation point kata orang.

Maka para bijak pandai mulalah mereka itu ini untuk still stay "afloat" yakni, untuk masih di kenali....

Di kagumi dengan rekaan /ciptaan terbaru....


Semua nya nak di Hybrid kan












McK




12 comments:

  1. Jangan nanti manusia pun hendak dikacukkan dengan haiwan sudahlah...

    (walaupun sebenarnya ada manusia yang dah hilang fikiran sanggup ber****** dengan haiwan!)

    Nauzubillahhiminzalik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga tak ada lah orang yang akan buat gila sampai camtu ye kakcik......tapi yang cina+india, cina+bai, cina+melayu, cina+india..tu part of hybrid la jugak....

      Delete
  2. saya pandai hybridkan neskepe dan milo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neslo...heheheh.... hybrid yang sedap :)

      Delete
  3. hermmm.... hybridkan tepung gandum dan tepung ubi jadi kuih seri muka ok kot.... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...CPL....hujan hujan ni rasa cam nak hybridkan tepung jugak....jom masuk dapoq :)

      Delete
  4. itulah batasan kepandaian manusia..
    supaya manusia sedar, dia hanya hamba..
    tapi bila nak ambik alih tugas tuhan, maka jadilah zonkey tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasti banyak lagi yang kita tak tau..kan...pernah baca dalam paper...pompuan ni nak poison housemate dia just becos depa ternampak dia tengah '!!***&' ngan anjing...bayangkan of she terpreggy...

      Delete
  5. Hello Makcik, ya la, saya sini pun lintang pukang...bungas, durians, animals, keretas, pokoks ada keluar hybrids.
    Ta'lama perumpuan ke laki2 ada hybrids juga, ha ha ha.
    Makcik, nak tengok rumah2 murah....senang datang.
    You have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello Lee,
      bagus juga kalau hybrid buah ka.....one fruit you have all....durian, mango, pineapple hahahah.

      I visited you yesterday...and noticed sudah got dua ceitas....so i have to prepare myself two mugs of nescafe for a second visit......you boleh belanja saya iced coffee?? :))

      Have a fabulous day friend,

      Delete