Saturday, September 13, 2014

Senang sikit...............








Hari minggu baru ni, makcik luangkan masa untuk 'membersihkan' blog.

Especially kat bloglist tu.....

Banyak blog2 yang dah diprivatekan dan tak kurang juga yang melalui fasa "hibernation" yang sungguh lama...

Jadi bila dah "bersihkan", senang sikit nak urus.

Bagi sapa2 yang tak mau blognya di letak di rumah makcik, sila bagitau ya......

Lagi satu, mungkin makcik tak jadi "follower", tapi pada makcik, if you appear kat my bloglist tu, kiranya i follow la ya......

Ada juga kat "bookmark"..belum transfer masuk list "kawan2".....ada yang tidak mahu blog di letak dalam bloglist.........

Makcik tengok follower makcik.....134...tak la banyak berbanding orang lain, tapi kebanyakan orang2 ni tak update/tak berblog/ privatekan...

Jadi kalau nak kira...follower.....hmmmm cam tak dak...tapi tak apa, i appreciate my small circle...

Next to clean up is my Labels.....sendiri label, sendiri tak tau cari hahahahaha, label apakah macam tu?

Thank you all my kawan kawan.......walau tak pernah jumpa, mesranya macam dah kenal lama......



McK









12 comments:

  1. sonang hati blog saya masih ada di sini. Tq makcik

    ReplyDelete
  2. Makchaq pun jarang2 sangat berblog la ni.. dulu2 masa lunch boleh la baca2, tulih3... semenjak open ofis & x boleh excess blog memang jarang sangat la nak jenguk. Ada la jugak baca2 guna gadjet kecik tapi malas nak komen.. keypad kecik.. jari besaq.. lambat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahahah keypad kecik jari besaq.....biasa dah tu makcaq...macam makcik juga.....

      Delete
  3. saya polo... blog saya x letak kat list pon x pe.. sbb bukan update selalu pon.... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pa....we fren fren maaa..i keep you near me...muah muah

      Delete
  4. Makcik..ingat Sally lagi dok?..the first blog yang Sally bukak bila masuk rumah blog hari ni Sally cari rumah mck dulu..kita pun sgt lama hibernate..jgn lupa Sally ya..banyak blog yang Sally biasa bukak pun dha x active lagi..rindu pulak nk blogging ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally one of the first few yg makcik kenal...mana mungkin lupa..:))

      Delete
  5. Replies
    1. Oh ini blog unik yg tak akan ku buang....lebiu lebiu..:)

      Delete