Monday, October 22, 2012

My pleasant weekend....

Welcome Monday blue........

Kenapa tidak kaler lain?

Yang makcik nampak kat luar rumah sekarang bukan biru...tapi kelabu pekat......ya penang bakal menangis sekejap lagi....

Weekend makcik best.

Satu:  pasai dapat gadget baru.....heheh...TQ pakcik

Dua: yang ni paling best...I have visitors...

Welcome to Penang DZZ  & clans.

Beliau datang bersama isteri & anak anak, 2 adik serta adik ipar.

Sempatlah makcik jamu dia orang char koay teow pak wan kat astaka dekat rumah ni.

Lepas tu ajak singgah rumah kejap sebab tahu DZ and pakcik share hobi yang sama....menembak.

Sembang pi sembang mai, lupa langsung nak capture those sweet moments....nasib DaddyZiyyad ada ambik gambaq..

Yang ada, hanyalah yang ni........



Buah tangan dari mommyZ...thank you, sedappp


Doc, dapat tak mee udang kat gertak sanggul tu?..dah makan kat batu kawan rupanya.



Tengokkan telatah Ziyyad & Zayyan....hai bila laaaa makcik nak ada cucu ye...anak tak boleh la, dah expire hahaha

Kalu datang sini lagi, calling calling la noooo.

Tiga: Sunday yang santai....jalan jalan kat pg road dengan pakcik....no cooking...heaven.

Looking forward to another interesting days this week...anak2 balik sarang..yeeeeha





13 comments:

  1. Bila kakcik ke Penang nanti, nak cari makcik juga. :)

    Terima kasih makcik kerana sudi membantu ibu Fabian. Kakcik menghargainya bagi pihak mereka. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dgn besar hati makcik tunggu kakcik..contact no dah ada kan.....

      Bagi sorang sikitla kakcik...abil.fabian n baby adam...moga dapatlah ringankan sikit walau x bnyk

      Delete
  2. Salam...
    Jun singgah dari blog DD. Salam kenal buat mak cik jugak. Kita boleh syer loghat la pasai Jun org Perelih...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jun, no prob......makcik pun dulu ada study kat perlis sat.....

      Delete
  3. Makcikkk!! wah, wah, wah, dapat present gadget baru dari en. pakcik yea...Patut la aura happy makcik tu sampai kat sini rasanya...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha abil, gadget je canggih...makcik tidakkkk...terkial kial

      Delete
  4. Petang tu plan nak ke Gertak Sanggul..last last blogger Najwa call ajak pi Batu Kawan..ekekeke...Takpa makcik, Penang tu destinasi kegemaran saya..hihihi...Insya allah will visit Penang again, in the near future ..Malam nya tu kami ke Kayu Original tu..igt nak call ajak makcik pakcik makan sekali, tapi takut mengganggu pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaaa, tak paaa..popia dak lagi, laksa versi cina blum lagi, kacang tumbuk tak rasa lagi....

      call ja...kalau free boleh join.

      Delete
  5. Uncle pernah dapat cokelat dari DD... dia tu baik nak gila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. awat dia tak bagi coklat kat makcik pon?

      Delete
  6. salam makcik..salam kenal dari daddy ziyad..
    makcik rupanya kita ni dekat la sangat.saya stay kat sg.nibong:)
    bila2 kuar cari makan bleh cari makcik hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya dekat sangat2...nanti nanti insyallah kita jumpa no...makcik dekat dgn sek men sg nibong

      Delete