Tuesday, October 30, 2012

Testing testing......

Baru cuba nak post from mobile.....

Char koay teow test test

15 comments:

  1. aiseyman awat McK buat testing dengan char kuy teow...tengah lapo ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha testing sudah kena bull's eye...silalah teliur.....kejamkan...mai la penang

      Delete
  2. salam sejahtera McK

    Dah lama tak makan ckt tu!sendiri jarang buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. MamaJu, mai sini tak payah buat...kita order saja :)

      Delete
  3. ya...kadang tu rasa mcm nak update, while outside....at least dah tau boleh buat kan

    ReplyDelete
  4. makcik,
    cheq nak mai penang in 2 weeks time. tolong rekemen tpt2 mkn yg meletop naa.. dulu kala time uni kami selalu ngigau ckt ganja dkt flat yg xjauh dr sunshine. nasi kandaq sharip kat gelugoq tu pon mmg favourite. kalau ikan bakaq dan mee udang, kedai mana yg best?

    ReplyDelete
  5. Hai ain, welcome to penang...ckt- yg flat tu wet, yg dekat foodcourt near kayu ni dry n more chinese style...yiu'll like it. Sharif mmg ok la..other than kayu.
    Mee udang ayu kat gertak sanggul.....ikan bakaq...telok tempoyak.

    Kalau ada masa n peluang jumpa, call la mck@ 012 4293317.

    ReplyDelete
  6. sejak pekena char kuey teow kat Penang tahun lepas terus kuey teow jadi feveret. sampai sekarang tak tau cemana dia boleh buat basah2 tanpa mengembangkan kuey teow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas letak kuey teow tu tak boleh kacau lama sgt....& pernah perati...dia letak air last, godek2 kasi sekata, angkat..n trus ke meja....yang makcik letak ni lebih kepada chinese style...kering sikit...sedap

      Delete
  7. adehh testing ngan char koay teow!tiba2 jadi teringin hehehe

    ReplyDelete
  8. Kat astaka belakang vistana sajja zie...

    ReplyDelete