Sunday, March 10, 2013

Backpack..............



Lama rasanya tak update kerja tangan makcik.


Hobi tegar (tegar lah sangat makcik oiiii) makcik ada dua...............masak n menjahit.

Terer sesangat tu tidak tapi memang minat sangat.

Semua orang boleh buat kalau ada minat.......minat kena ada dulu, baru 'buat' tu ikut kot belakang...........



If i am down in the kitchen, maka mesin jahit kat atas ni tak jalan lerrr.

Hari ni makcik letak gambar back pack dulu...esok2 letak yang lain pulak..

















The Red Kucing....dah ada tuan yang punya....sold



Brown Globe.......Sold





Green Mail...adik (slightly smaller than the other two) 



Credit: Pakcik for helping to capture these images. TQ



McK






22 comments:

  1. Makcik buat sendiri ye? Kebetulan tadi saya gi salun. Tokey salun tu pun buat handbag sendiri, kreatif lah

    ReplyDelete
  2. Wah cantik la Makcik.. sungguh kelihatan gojes :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Iha. Harap org yg beli tu suka......

      Delete
  3. Lawanyaaa! Sling bag akak ada buat tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Tijah...buat jugak cuma kena tunggu makcik tayang sini dulu lah...takut tak sesuai selera pulak kan..sabo...lagi satu dua hari makcik letak lagi satu bags entry..tungguuuu

      Delete
  4. eh? makcik ke yg jahit beg tu..?
    waaaaaa... terernya makcik.. masak terer, jahit terer.. besnya.. nak contohi makcikla.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya makcik yang jahit ni.....a little bit all rounder but a master of none....that is makcik lah.

      Delete
  5. Kagumnya dengan makcik..boleh buat beg sendiri.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Amin, sekarang mmg dah tak beli bag dah...and thx for dropping by

      Delete
  6. hehehheeheheee..........

    :)

    suka!!
    lom dapat tapi suka!!

    ReplyDelete
  7. cantiknya..combination color menarik sangat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ zie, colour contrast tu kot yg buat menarik

      Delete
  8. makcik,

    owh hijau itu sangat gorgeous lah!!!....makcik, saya nak tempah sling bag (tali boleh laras panjang pendek)....boleh ka?

    sukalah hasil tangan makcik, unik !!!!

    makcik, habaq nooo klu terima tempahan utk sling bag.... (diniehasnor@gmail.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah dinie. nanti bila makcik tayang kat sini baru book okay sbb sling bags ni berbagai....

      Delete
  9. woaahhh.... salute salute... sangat cantik bag2 itu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ TQ...sambil tunduk tunduk ...arigatok.:)

      Delete
  10. Fuyyohh!.....terernya makcik boleh buat beg lagi. Kalau benda tu....I surrender lah. Rasanya tak boleh buat kut....

    ReplyDelete