Wednesday, March 13, 2013

More Bags...............


WW...........................




BB- abt 40cm X 27 cm x 20cm


BB- covered top with zip



BB - Detachable handles



ZB - abt 32 X 21 X 15 cm with twisted lock...
and detachable handles too





McK






16 comments:

  1. Saya peminat beg tangan dulu. Tapi sekarang dah kurang sikit, mungkin dah berumur kot. hehehe

    Saya masih peminat tegar kasut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. makcik pun not a bag person, neither a shoe woman.....cuma nya, dah yang ni hobi...buat ja...and kena bawak la kan....

      Delete
  2. Assalamualaikum, cantiknya beg itu. macam berminat je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ shahrizat....but how do i see yr blog?...

      Delete
  3. mcK beg yg atas tu cantik..unik kan dia punya style

    ReplyDelete
    Replies
    1. bag ni zie dah tengok rasanya masa mak juariah mai sini hari tu...yang ni org order punya

      Delete
  4. salam McK
    Mama ni tak de beg tgn yg byk! biasanya pakai satu sampai tak suka!
    2,3 mlm ni memang berangan nak ke tpt heritage tu klu ke Penang nanti- klu semua anak2 bercuti, top2 McK pun ke situ.Suka tgk gambar2 kreatif tu.
    hehe bestnya klu boleh jumpa McK!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak mai penang nanti bagitau la...insyallah ada rezeki boleh jumpa

      Delete
  5. Suka kaler hb yang bawah tu. Comel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang muda punya taste tu....small n sweet

      Delete
  6. Aina dah bertahun jugak tak beli handbag. Gi kerja bawak bag pack je merempit.

    ReplyDelete
  7. Baca komen kak Azie Azah tu....makcik tak teringin ke nak buat kasut? Mana tau boleh celen Jimmy Choo...Tang Penang dah sama...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dalam perancangan...kawan makcik sedia nak ajar....hmmmm tapi utk kaki makcik ja la...tak nak lah derhaka kat jimmy tu..hahaha

      Delete
  8. Tokey handbag dh Makcik! Apa2 pun hasil tgn Makcik memang comel2 belaka :)

    ReplyDelete
  9. Assalam,

    Dulu sgt suka handbag. Tapi yg moghah moghah ajer senang silih berganti. Skali seumur hidup beli hand bag mahal time sale kat SOGO beratuih ringgit juga, tak sampai sebulan kena ragut, seluruh badan berpusing jatuh gedebuk kat jln raya nasib kepala terantuk sikit ajer walau bincut benjol dan berdarah kepala, siku , lutut terkoyak baju sana sinuuun. Fobia and trauma. Terus suka pakai bag sling cam org gi Umrah tu. Kahkahkah gelakkan diri sendiri.

    ReplyDelete