Thursday, March 7, 2013

takuttttt.......

Tengah ketaq satu badan  tunggu turn jumpa dentist.....


Layan la dulu "teaser".....


24 comments:

  1. nape makcik? tampal gigi ke cuci gigi?

    ReplyDelete
  2. dia gerudi..

    zinggggggggggggggg !!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Segala bunyi dapat ku dengar...bergegar satu badan

      Delete
  3. hahahhaa..

    saya pun takut dentist!

    ReplyDelete
  4. assalam Mc.kantin..sama ngan acik..sampai pernah dr.tegur..ila dah baring tu..sejuk2 kakitangan..keras kejung...doktor kata..relasx..lembutkan dan macam2 lagilah..dr,tu orang yang penakut ni he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi hi betoi acik. Malu pun ada dah tua2 takut dentist....masuk duduk je makcik trus pejam...

      Delete
  5. hahaha..
    sy tgh tggu masa nak jumpe dentist ni.. tahun ni x jumpe lg.. last jumpe bulan 4 tahun lepas utk scaling.. bulan 7 jumpe jugak utk minor operate wisdom tooth.. huhu... then bulan 10 jumpe lg skali utk cabut pulak gg sebelah wisdom tooth yg dah kena cabut tu.. huhu... tp alhamdulillah la dugaan2 last year tu sume happened lepas entah berape tahun x pnh kene sakit gg.. so bersyukur sajork... heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baguih la jumpa juga once a year....last time makcik jumpa dr was abt 10 yrs ago?

      Delete
  6. kita pon seram sejuk badan rasa nk demam kalau pi jumpa dentist ... huhu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo jadi makcik tak le takut sensorang....

      Delete
  7. bunyi gerudi dia tu yg mengerikan... nyilu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haishhhh.....dok rasa sampai la ni

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. zi memang fobia ngan dntist huhu dia nak gerudi karang adoii menggigil 1 badan..
    ehem2 brand new handmade ke?cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rupanya ramai yg takutkan doktor gigi ya....
      Hmm yes baru punya bag

      Delete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. oh! pi dentist ka hari ni?

    sweetnyaaaa beg tu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa trauma dari semalam.....

      Nxt wk I tayang...:)). Monday boleh?

      Delete
    2. boleh, insyaAllah. dah set tulih dalam calendar ;-p

      Delete
  11. salam bahagia McK,
    Dah tak takutkan,..mcm beg tu?byk koleksi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam mamaju....dah hilang dah takut....cuma still rasa ganggu nk makan....

      Beg? In few entries to come indyallah makcik tayang

      Delete
  12. Dalam banyak2 appoinment yg iha kena pergi.. stuff nurse dengan doktor memang ramah2 belaka.. tapi tu la, rawatan tu yang paling kita takut sekali.. huhu..

    ReplyDelete