Monday, May 27, 2013

catering saturday...

Antara tempahan untuk satu majlis pertunangan.....

Fruit Tartlets



Cuppies



Sardine Rolls



ZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz.................



McK






15 comments:

  1. dan saya tertengok semua ni di jam 5.30 pagi...owhhhhhhhh..... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnn...dah makan? tu lah, lain kali nak jalan2, sila lah makan dulu...:))

      Delete
  2. cantik fruit tart tu...i like...

    ***makcik, wheat-free flour ada banyak jenis. Tapi kat Malaysia susah sikit nak cari kot, mungkin kena cari kat kedai2 organik. Antaranya arrowroot flour (yg ni saya ada beli tp belum guna lagi), buckwheat flour, chia flour, millet flour, oat flour, quinoa flour, rye flour, soya flour, tapioca flour, white rice flour, brown rice flour.

    Makcik nak buat apa ngn tepung no wheat/corn ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak chk how difficult to find those stuff......nak cari resepi lagi, as replacement to wheatflour based food...hobi masa lapang makcik ialah makan biskut/roti & masa baca tu dikata blood type o adalah resistant to gluten (flour)...eating rice is even better than flour-based food, so sajalah nak try

      Delete
  3. sardin roll tu feveret saya masa bulan puasa...makan lepas terawih...keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini juga adalah all time feveret dua2 anak makcik

      Delete
  4. kreatif makcik buat sardin roll jd macam tu.. ;)

    ReplyDelete