Monday, May 13, 2013

My unsangkarable Day.........

HAHAHA please mind my english...........

unsangkarable comes from the root word sangka meaning ' think'...'thought'....and putting  "UN" in front simply means 'something you have not thought' or something unexpected

I  got a surprise last night when my niece came to me with a package.............

Apparently, it was from my two sons; they posted to my niece and asked her to hand-deliver to me.

How sweet & thoughtful;

Thank you son1 and son2;











Being deeply loved by someone gives you strength,

while loving someone deeply gives you courage. (brainyquotes)





McK






18 comments:

  1. i got a kiss..

    from one daughter..
    yang lain buat derk je...

    hahahhaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, ok lah tu one out of 4 (betul?)...

      Delete
  2. son1 & son2 malu malu kucing ke nak bagi direct? ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. BBukan malu kucing doc....saja konon nak kasi surprise lah tu...depa tu dua dua kat kl.

      Delete
  3. happy mother's day, MCK. so sweet son1 and son2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih siti....ya ya...tak pernah dok kesah pun selalu...tu yg jadi unsangkarable. :)

      Delete
  4. Selalunya anak lelaki susah nak menzahirkan depa punya perasaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. & makcik got 2 sons...tu sebab makcik tak pernah kisah hari hari celebration ni...kalu dok kisah sgt boleh merajuk nanti sbb depa pun tak kisah benda2 ni semua.

      Delete
  5. selamat hari ibu, makcik.. ;)

    ReplyDelete
  6. ambooooiiii... senyum meleret nampak!!

    ReplyDelete
  7. hahaha unsangkarable ingatkan bahasa korea hehehe
    wah dapat adiah dari hero..berbunga2 la hati ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha korea lah sgt zie....bunga dok kembang ni....:)

      Delete